top of page

Lider Du av migrän? En Daith piercing kan hjälpa...
DAITH- en piercing som inte bara är snygg men också kan lindra migrän.

Ett smycke placeras i broskdelen ovanför hörselgången, i området där akupunktörer sätter sina nålar då de behandlar migrän och kronisk huvudvärk. Perforeringen av brosket ökar blodflödet till de kringliggande blodkärlen och aktiverar den tryckpunkt som vid stimulering kan minska eller helt ta bort smärta i huvudet. Vanligtvis placeras smycket på den sida av huvudet där migränen vanligen uppstår, men vid dubbelsidig smärtplacering så går det bra att pierca bägge sidorna. Det går att göra en sida i taget för att känna efter hur effekten blir.


Funkar det?

Det finns ännu ingen evidens, dvs inga kliniska bevis, på att en daith fungerar, men de flesta av kunderna som piercar en daith hos oss upplever att de blir hjälpta och tycker att de har nytta av sin piercing i syfte att lindra smärtan. Många blir även av med sin huvudvärk helt, vilket är toppen. Smärta och huvudvärk påverkar vår livskvalitet oerhört negativt. Skulle en daithpiercing inte hjälpa just dig så har du ändå fått en vacker utsmyckning på ditt öra. Vad ska du tvätta din Daith med under läktiden:

Dynamite Jet Saloon rekommenderar att du rengör din daith med en steril koksaltlösning. Vi säljer en superbra saltspray som är desinficerande och antibakteriell. Du sprayar lösningen direkt på din piercing två gånger dagligen under två månaders tid. Undvik att röra ditt smycke i onödan. Byt inte smycke under de tre första månaderna.


Läktid 3-12 månader.
68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page