Produkter   » Sexleksaker » Apotek » Produkt

Via Pro 2-p

Via Pro 2-p

 

Viapro är ett receptfritt potensmedel utvecklat för att lättare ge hårdare och mer långvariga erektioner. Viapro börjar verka inom 60 minuter, efter att du intagit en kapsel med ett glas vatten, för att sedan vara verksamt i upp till 36 timmar. Detta innebär inte att man har erektion i 36 timmar, utan endast då man blir sexuellt stimulerad.

Viapro är inte lämpligt för dig som lider av högt blodtryck eller har hjärtproblematik. Är du osäker bör du kontakta din läkare för konsultation.

Viapro verkar genom att frigöra mer kväveoxid i kroppen. Kväveoxiden är en neurotransmittor som kan få din glatta muskulatur i penis att slappna av och fungera kärlutvidgande vilket kan öka blodflödet. Det ökade blodflödet gör det lättare att uppnå en hård och mer långvarig erektion. Ålder och sjukdom kan vara orsaker till att kroppen producerar mindre kväveoxid och detta är en anledning till att vissa män får potensproblem.

Viapro har även utveklats för att vara en PDE-5 blockerare. PDE-5 är ett enzym som ökar nivåerna av cykliskt guanosinmonofosfat (cGMP). Vid höga nivåer av detta ämne är det svårare att få erektion och bibehålla den. Viapro är utvecklat för att blockera detta ämne.

Innehåll: Saw Palmetto, Sarsaparilla, Oatstraw, Jujube, Siberiansk ginseng, Magnesium stearat, Silikondiod, Cayenne, HCI, Pumpa och Förtjockningsmedel. 

 

Tester baserade på The International Index of Erectile Function (Det Internationella Indexet för Erektil Funktion) visade att Viapro kan ge en signifikant förbättring i den erektila förmågan. De kliniska testerna visade att:

91% av användarna kunde penetrera sin partner efter intag av Viapro

85% kunde fullfölja samlaget

83% fick en hårdare erektion

75% kunde behålla erektionen längre

70% fick en ökad sexlust

Ingen i testpanelen upplevde några biverkningar, dock bör man alltid kontrollera att man inte lider av några allergier mot innehållet. Studien baserades på 47 män, som alla led av erektionsproblem, som antingen fick placebo (sockerpiller) eller Viapro. Deltagarna övervakades av en certifierad urolog under en månads tid.

 


Share |


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
ViaPro 2-p Viapro 2-p 129,00 kr/st

Tillbaka

right