Produkter   » Sexleksaker » Spel » Produkt

Kinky Heart Spel

Kinky Heart Spel

 

Ett upphetsande spel för dig och din partner.

Dra en lapp om dagen eller alla på en dag... Ni väljer själva... 

Instruktionerna på lapparna i det här hjärtat är  lite mer kinky och tänkta att introducera dig och din partner till nya sätt att leka.


Exempel på lappar:
"Bind fast din partner i sängen så att armar och ben är särade och sträckta. Lek med din partner tills han/hon kommer, men bygg upp det långsamt. Stimulera din partner tills precis innan orgasm, håll då tillbaka och lek sedan vidare; unna inte din partner orgasmen för snabbt. Denna teknik heter "cum control"." 

"Ena partnern väljer den dominanta rollen. Han/hon måste tilltalas med titel (såsom Härskare, Herr eller någon annan titel som ni väljer). Den underdåniga partnern använder denna titel när han/hon svarar på frågor, och får inte på eget initiativ säga något utan att artigt fråga först. Om denna regel bryts från den dominante utse ett straff." 

"Leta upp tre föremål i hemmet som kan användas för att smiska på ett säkert sätt. Förklara hur du vill använda dem (antingen som "givare" eller som "mottagare"). Vilken kroppsdel föredrar du, och förklara i detalj vad "spanking" betyder för dig. Din partner måste sedan välja ett av de tre föremålen och utföra "spanking"."


Share |


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
KinkyHeart Kinky Heart Spel 159,00 kr/st

Tillbaka

right